Med det rette mobil-abonnement kan du spare penge

Det er nok de færreste mennesker, som ikke har deres egen mobiltelefon i dag – ja jeg kender i hvert fald ikke nogen som ikke har. Selv mine bedsteforældre har hver deres mobiltelefon, selvom det dog ikke er en smartphone. Ja mobiltelefoner er blevet helt uundværlige for de fleste mennesker. Vi benytter dem til alverdens ting og de gør hverdagen lidt lettere, med de mange funktioner og muligheder den tilbyder. Særligt smartphone’en er nok den mest populære i dag, som også er hvad de fleste har.

Vi bruger vores telefoner forskelligt. Nogle mennesker holder deres bekendtskaber ved lige ved at snakke i telefon indimellem, for at følge med i hvad der sker i deres liv. Andre, nok særligt unge, holder kontakten med venner, bekendte og familie ved at skrive sammen. De fleste unge benytter diverse messenger-apps som gør det nemt at kommunikere og som gør det muligt at være tilgængelig hele tiden. Andre bruger sms-er.

Måske er du meget på farten og bruger derved meget internet-data. Det kan være fordi du arbejder og skal bruge internettet imens du er på farten, måske surfer du bare lidt rundt på nettet eller også streamer du TV, serier eller film.

Da det er forskelligt hvordan vi bruger vores mobiltelefoner, er det også forskelligt hvilket abonnement vi hver især skal have. Abonnementer fås i mange forskellige udgaver. Når man køber en telefon får man typisk et abonnement med som gør telefonen billigere og som man derved er bundet til i de 6 efterfølgende måneder. Rigtig mange mennesker ændrer ikke deres abonnement efterfølgende og ender dermed at have et abonnement som egentlig slet ikke passer til deres forbrug. Mange betaler meget mere for deres abonnement, end de behøver. For bruger du meget data men aldrig ringer, er der jo ingen grund til at du betaler for et abonnement med 10 timers tale om måneden. Det samme gælder omvendt og også for SMS og andre services. Undersøg derfor dit brug af din telefon og få dig et abonnement som passer dertil – mange mennesker opdager at de kunne spare mange penge om året, blot ved at skabe sig et overblik og skifte abonnement. Undersøg forskellige udbyderes abonnement-tilbud og find det rette.