At spare og få større glæde af ens penge

Dagens blogindlæg omhandler noget som ligger meget nært for de fleste. Det er noget som vi alle baserer vores tilværelse på, om vi er glade for det eller ej.

Det er penge. Man kan ikke komme udenom, at en dagligdag ikke fungerer uden penge. Når man er ude og arbejde, så får man værdien for det man laver, i form af penge. Denne værdi kan man så ”veksle” til andre ting, såsom dagligvare i supermarkedet, en pakke cigaretter hos den lokale kiosk, eller en rejse til Sydeuropa i sommerferien. En af hjørnestenene i det samfund vi lever i, er at vi indbyrdes handler varer og serviceydelser med hinanden. Det er grunden til at man ikke skal være selvforsynende, men at man kan handle sig til et hus, el, vand, varme og mad, med den værdi man skaber. En værdi som optræder i form af penge.

Når vi nu bruger penge til stort set alting, så giver det selvfølgelig mening at se på hvordan man kan få flest muligt. Hvis vi går ud fra at ens månedlige indkomst ikke kan ændres på, så skal man se på hvor det er muligt at spare penge. Et sted som er værd at kigge på, er alle de løbende udgifter, som ikke er 100% nødvendige. Her tænker jeg ikke på regningen til el, vand og varme. Det drejer sig derimod mere om ting såsom biludgifter og abonnementsordninger. Finder man billigere alternativer til ens nuværende faste udgifter, så ender man med at have flere penge til overs, som kan bruges hvor de glæder en mere. Mobilregningen er en væsentlig udgift i mange budgetter. På billigmobilabonnement.dk kan du sammenligne de forskellige abonnementsløsninger til mobilen med hinanden. Det kan rent faktisk være at du kan få mere data og taletid end i dit nuværende abonnement, for færre penge. Det er værd at kigge på.